Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
    Аз мисля, че тези две снимки над моя пост са единственото реално нещо до момента. Чудя се единствено защо е това информационно затъмнение до момента...
    Тези две снимки са най-бесния фотошоп пускан в темата. Сътоветно и най-нереалното нещо до момента.
    Ако се загледаш се вижда че са взели мазератито от предния план, пейстнали са го отзад само че обърнато огледално - отблясъка на предното стъкло е същия ама огледален и са му сложили нещо да прилича на предница на Алфа.

А инфомационното затъмнение е маркетинг. Така се подържа и повишава интереса към премиерата. Ако ти я покажат сега на 24-ти на никой няма да му пука, че Алфа показват нов модел. А те не искат това и няма да е добре за продажбите
    Тва все едно да питаш, що от телевизията не ти разкажат сценария и финала на новия сериал, като така или иначе ще пуснат сезона след един месец
    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 12:19.
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
      НЕ съм сигурен че това дето виждам тук му харесва ...
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Лявата страна е осветена доста странно като се има в предвид околната среда. Сигурно е монтаж. И дано да е така, адски грозна е..

Опа, sm0k ме е изпреварил с доста повече аргументи
        Last edited by acho_; d.m.y г., 18:52.

Comment

• ...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:09.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
            Лявата страна е осветена доста странно като се има в предвид околната среда. Сигурно е монтаж. И дано да е така, адски грозна е..

Опа, sm0k ме е изпреварил с доста повече аргументи
            Абе то да ти кажа честно , май едно 90% от снимките които гледаме са предположения на photoshop ама ...

Comment

• ...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:10.

Comment

• Аз мисля че грешите за снимките с мазератито. Мазератито е от дясната страна на улицата а алфата отлявло. Затова и светлината и сянката на предното стъкло са от различни места. Конспирацията ви гони яко Това е някакъв реален прототип на алфата щракнат случайно от служител с тела си. Не е фотошоп вижте другите рендери- цветни лъскави и нереални. Това за мен е реална снимка на работен прототип. Няма как да изглежда великолепно като на снимки от официалното представяне разбира се. Все пак 24 е близо, така че скоро ще разберем. Аз няма да забравя да напомня ако съм бил прав
                sigpic"
                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                  А защо 90%? Засега 100% ca cи жива измишльотина. Важно е какво ще видим на 24 юни.
                  Италианците твърдят, че са най-добрите любовници в света.
                  Можем да им простим тази малка лъжа, но не и ако не представят нещо наистина впечатляващо за новата Джулия - както като дизайн, така и като технически характеристики...
                  Напълно съм съгласен , казах 90% защото има някой снимки които много ми харесват и тайно се надявам наистина да изглежда така .
                  Мисля че сега е точния момент за марката да изкара подобаващ заместник на 159 , защото все пак като се замислим каква история има а сега само 2 хеч-бека някак си не е приятно . Не казвам че са лоши де но просто гамата трябва да е по голяма и широка , да може да задоволява нуждите на хората . Поне така мисля аз ..

Comment

• ...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:11.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                      Съгласен. Според мен няма и смисъл да умуваме преди 24 юни. Така и така никой няма да ни покаже новата Джулия преди това. Остава ни само да се надяваме,че всичко ще е ОК като дизайн и технически характеристики. А и имаме всички основания за това - за дизайна не ми се вярва да се изложат, а по отношение на техническите характеристики не вярвам Райд Бигланд да си е хвърлил думите на вятъра...
                      Определено ! Крайно време е да има алфи с повече коне и ЗАДНО все пак нали сме "True petrolhead"

Comment

• https://www.facebook.com/alfisti.ser...type=1&theater

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                          Абе то да ти кажа честно , май едно 90% от снимките които гледаме са предположения
                          Тц. 100% са.

Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
                          Аз мисля че грешите за снимките с мазератито. Мазератито е от дясната страна на улицата а алфата отлявло. ... Аз няма да забравя да напомня ако съм бил прав
                          Абе, по-скоро тебе те гони яко лековерието Първо, от която и страна на улицата да паркираш кола слънцето пак си остава в центъра на слънчевата система Второ тая снимка съм я гледал още зимата и понеже и аз за малко да повярвам за момент, питах един приятел дизайнер, който си вади хляба с фотошоп - фейк е

Гледай сега кво мога:
                          http://www.cochespias.net/viewtopic....rt=460#p470775
                          http://nsae02.casimages.net/img/2014...1758285755.jpg

И между другото тва на преден план е мулето на Джулия с ламарините от Мазе. Друго муле, тестова кола или прототип на снимката няма Бахти, станахме у тоя форум вечето като youtube дето тийнейджърите спорят кое е фейк
                          Бтв, ако още смяташ, че няма да забравиш ако си прав, можем да заложим пари и на 24-ти ше се разплащаме. Навит ли си

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                          Бях чел за това - това бялото е умален макет на кола, от дипломната работа по дизайн на някакви студенти от някакъв университет в Милано в колаборация с Чентро Стиле Алфа Ромео, през далечната 2008-ма Ето линка:
                          http://www.engintulay.com/index.php?...in-car-design/

Други блайнд шотове за разнищване имате ли Момчета, аре малко... на 24-ти ше я видим
                          Attached Files
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Дано са се постарали и чакането си е заслужавало и дано половината приказки да не останат пак просто въздух под налягане. Аз съм оптимист честно казано, че колата ще кърти мивки. Амин!
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• ...
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:11.

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                                Тц. 100% са.

Абе, по-скоро тебе те гони яко лековерието Първо, от която и страна на улицата да паркираш кола слънцето пак си остава в центъра на слънчевата система Второ тая снимка съм я гледал още зимата и понеже и аз за малко да повярвам за момент, питах един приятел дизайнер, който си вади хляба с фотошоп - фейк е

Гледай сега кво мога:
                                http://www.cochespias.net/viewtopic....rt=460#p470775
                                http://nsae02.casimages.net/img/2014...1758285755.jpg

И между другото тва на преден план е мулето на Джулия с ламарините от Мазе. Друго муле, тестова кола или прототип на снимката няма Бахти, станахме у тоя форум вечето като youtube дето тийнейджърите спорят кое е фейк
                                Бтв, ако още смяташ, че няма да забравиш ако си прав, можем да заложим пари и на 24-ти ше се разплащаме. Навит ли си

Бях чел за това - това бялото е умален макет на кола, от дипломната работа по дизайн на някакви студенти от някакъв университет в Милано в колаборация с Чентро Стиле Алфа Ромео, през далечната 2008-ма Ето линка:
                                http://www.engintulay.com/index.php?...in-car-design/

Други блайнд шотове за разнищване имате ли Момчета, аре малко... на 24-ти ше я видим

хах ако се разтърсим ще се намерят още много ...

Comment

Working...
                                X